Onze werkwijze

team-2016a

Onze werkwijze

Als u van de rechtbank een afwijzing van een aangevraagd dwangakkoord  ontvangt, dan kunt u bij ons terecht voor gespecialiseerde rechtshulp. Cliënten vinden ons kantoor via doorverwijzing door schuldhulpverleners, via bewindvoerders of via internet.

De termijn om hoger beroep in te stellen is erg kort: 8 dagen. Stuurt u de uitspraak zo snel mogelijk naar ons toe. Dat kan via de contactpagina. U kunt de uitspraak uploaden. U kunt ons ook eerst bellen : 020 – 696 3000.

We bespreken eerst met u of er voldoende kans is. We vinden het belangrijk een goede inschatting te maken over de kans van slagen. Bij voldoende kans kunt u meestal binnen een dag bij ons terecht  voor een afspraak. Vraag uw schuldhulpverlener om een kopie van het WSNP-toelatingsverzoek en het overzicht van de schulden.

Beschikt u over gegevens over de schuldeiser die tegen het dwangakkoord is, neemt u dat dan mee. Deze heeft waarschijnlijk een schriftelijk verweer ingediend; ook dat is belangrijke informatie die we nodig hebben.

Wilt u meer weten over hoger beroepsprocedures in zaken over een dwangakkoord, lees dan hier verder.

De kosten van een rechtszaak over een dwangakkoord zijn gelukkig erg laag. Lees hier meer.

 

Bel ons: 020 696 3000